Γυμναστική και Διατροφή

 

Γυμναστική και Διατροφή

 

Αγαπητοί αναγνώστες το σημερινό θέμα είναι το πρώτο σοβαρό θέμα σε αυτό το blogger. Που έχει να κάνει με το γιατί να κάνεις γυμναστική και ταυτόχρονα να κάνεις και μια διατροφή . 

Πρώτον από όλα , θέλω να επισημάνω ότι κανένα σώμα δεν είναι ντροπή .Πρωινή γυμναστική για αυξημένη ενέργεια όλη μέρα! Όμως η γυμναστική δεν σε βοηθά να έχεις μόνο ένα ‘’ τέλειο’’ σώμα .  Όταν γυμνάζεσαι βοηθάς τον οργανισμό σου και την υγεία σου . Για παράδειγμα η γυμναστική βοηθά και αλλάζει την δομή του εγκέφαλου έτσι ώστε να λειτουργεί πιο ‘’καθαρά’’ , να σκάφτεσαι και να πράττεις με περισσότερη σκέψη . Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό  σύστημα , με αποτέλεσμα να είσαι πιο υγιής , να μην αρρωσταίνεις και αποδυναμώνεσαι εύκολα  . Εξαιτίας όμως της κούρασης σε βοηθά να έχεις ένα καλύτερο ύπνο . Που αυτό πάλι φέρνει άλλα αποτελέσματα όπως η ανάπτυξη της ενεργείας για να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες σου της δραστηριότητες μαζί με το γυμναστήριο . Τέλος , εξαιτίας της γυμναστικής έχουμε αλλαγή διάθεσης , απελευθερώνονται ορμόνες ευτυχίας . Νιώθεις δηλαδή πιο χαρούμενος και ανάλαφρος .

Όμως αν θες να πετύχεις πλήρως τους στόχους σου όσο αναφορά την γυμναστική σου θα πρέπει να έχεις και μια σωστή διατροφή . Διότι με αυτήν παίρνεις όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις θερμίδες που χρειάζεσαι για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στην καθημερινή σου ρουτίνα  . Αλλά για να πετύχεις αυτούς τους στόχους θα πρέπει να καταναλώσεις τα σωστά είδη φαγητού στις κατάλληλες στιγμές . Βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο το να ακολουθήσεις αυτήν την διατροφή . Διότι θα πρέπει να αντισταθείς ας πούμε στα junk food και να τρως  λαχανικά . Αλλά πρέπει πρώτα να σκεφτείς την υγεία σου και τους στόχους τους οποίους θέλεις να πετύχεις , να έχεις επιμονή και υπομονή για να τα καταφέρεις .

Όλα αυτά έχουν σχέση και με την ομορφιά γιατί όταν νιώθεις καλά , νιώθεις καλά και με τον εαυτό σου και αυτό φαίνετε προς τον έξω κόσμο και χωρίς να το ξέρεις σε κάνει πιο όμορφη γιατί η αυτοπεποίθηση τραβάει τον άνθρωπο ώστε να σε γνωρίσει.Τέσσερις τρόποι να ρίξετε τη χοληστερίνη με διατροφή - Onmed.gr

Αυτά από μένα για σήμερα . Αν σου αρέσουν τα άρθρα μου θα σε παρακαλούσα να με ακολουθήσεις . Αν θέλεις να δεις κάτι συγκεκριμένο από μένα μπορείς απλά να μου το γράψεις στα σχόλια .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις